Περιποίηση απο την Arcaya Μάρτιος ’18

Η ARCAYA, κορυφαίο brand στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών καλλυντικών, ξεχωρίζει για τις Αμπούλες Ομορφιάς, απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία!
Για πρώτη φορά η ARCAYA έρχεται στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα φαρμακεία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει καθημερινά περιποίηση επαγγελματικού τύπου στο σπίτι, εισάγοντας την νέα παγκόσμια καινοτομία στην ιατρική αισθητική: την περιποίηση προσώπου με αμπούλες ομορφιάς!
Τα προϊόντα της ARCAYA χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποκλειστικά σε κλινικές και ιατρεία αισθητικής και χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα και ισχυρή δράση. Γυάλινα φιαλίδια που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών απαραίτητων για την επιδερμίδα, με χαμηλό μοριακό βάρος και φυσική προέλευση.
Η γκάμα επαγγελματικών καλλυντικών της Arcaya ήρθε για να δώσει λύση στις ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, λάμψη, έλεγχο της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου, λείανση ρυτίδων έκφρασης, αποκατάσταση της ελαστικότητας, εντατική θρέψη, τόνωση, αναγέννηση, επαναφορά του οβάλ.
Η υπόσχεση μας: Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, ενίσχυση του αποτελέσματος σε κάθε θεραπεία, αισθητή αύξηση της ταχύτητας απόκτησης του επιθυμητού αποτελέσματος, φυσική και ισχυρή δράση!
Απολαύστε ορατή αναζωογόνηση, αναγέννηση και αντιγήρανση με τις αμπούλες ομορφιάς, τα serum Ιατρικής Αισθητικής και τις επαγγελματικές κρέμες περιποίησης 100ml από την επιστήμη της ARCAYA.
Τα προϊόντα της ARCAYA παράγονται κάτω από τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και αποτελούν αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και μελέτης.
Οι Αμπούλες Ομορφιάς της ARCAYA κυκλοφορούν σε ευρεία γκάμα 24 διαφορετικών εκδοχών για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών του δέρματος.
Κλείστε ραντεβού

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
    Not Tags